Waarom?

Een mensenleven kent vele kruispunten. Niets bijzonders maar het kan zijn dat je van de levensvragen op dat kruispunt last hebt en er voortdurend over nadenkt. De filosofisch practicus kan je bij dat denkwerk ondersteunen. Hij legt je niets op, maar confronteert je op prettige wijze met je vooronderstellingen, drogredenen en als onveranderbaar beschouwde denkpatronen. Zo'n spiegel op je eigen denken helpt om op dat kruispunt, voor nu, de juiste richting te kiezen.

Inzicht is een soort antwoord, maar dan opkomend uit de eigen geest.
- Bezoeker

Levensvragen hoeven niet direct beantwoord te worden. Ze zijn niet eindig en blijven zich voordoen. Bij nadenken erover zoek je als het ware naar een goede verhouding met deze vragen. Daardoor komt er beweging en ontstaat er ruimte en zelfs levensruimte. Door het bevragen van je vragen word je wijzer.

Sommige browsers, zoals Google Chrome, geven aan dat deze site niet volledig beveiligd is. We hechten eraan op te merken dat dit alleen geldt voor het doorgeven van gevoelige informatie als creditcardgegevens. Wees gerust: we vragen nooit om dit soort gegevens.